Gül, Darülaceze sakinleriyle bayramlaştı
İstanbul Valisi Davut Gül, Kurban Bayramı dolayısıyla Darülaceze Başkanlığı sakinleriyle kahvaltı programında bir araya geldi.
Şişli’de bulunan Darülaceze Başkanlığı’nda düzenlenen programa gelen Vali Gül’ü, Darülaceze Başkanı Elmas Esra Ceceli İslam ve kurum görevlileri karşıladı. Programın ardından açıklamalarda bulunan Gül, Darülaceze’nin 130 yıllık geçmişiyle önemli bir sosyal hizmet misyonu üstlendiğini belirterek, her bayram kurum sakinleriyle buluşmaya özen gösterdiklerini söyledi.
Bayramların farklı kuşakları bir araya getiren özel günler olduğunu ifade eden Gül, “Başta Elmas Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Darülaceze, 130 yıldır olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin göz bebeği olmaya devam ediyor.” dedi. Gül, Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Arnavutköy’de inşa edilen Darülaceze kampüsünün dünya standartlarında bir tesis olduğunu ifade ederek, kurumun devletin sosyal dayanışma anlayışını yansıttığını kaydetti. Darülaceze’nin yalnızca kamu imkanlarıyla değil, hayırseverlerin ve gönüllülerin katkılarıyla da bugünlere ulaştığını dile getiren Gül, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı.






