Maltepe’de LGS tedbirleri
Kaymakam Bahri Tiryaki başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, LGS'nin sorunsuz ve güvenli bir ortamda yapılması için alınan önlemler değerlendirildi.
Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş ve ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla Liselere Geçiş Sistemi (LGS) öncesi hazırlık toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda sınav güvenliği, ulaşım, okul çevrelerinde alınacak önlemler ve kurumlar arası koordinasyon konuları ele alındı. Sınavın sorunsuz şekilde gerçekleştirilebilmesi için tüm hazırlıkların gözden geçirildiği toplantıda, görevli kurumların sorumluluk alanları değerlendirildi.
KOORDİNASYON İÇİNDE ÇALIŞILACAK
Toplantıda konuşan Kaymakam Bahri Tiryaki, öğrencilerin uzun bir hazırlık sürecinin ardından önemli bir sınava gireceğini belirterek, kamu kurumlarının sınavın huzurlu ve güvenli bir ortamda yapılması için gerekli tüm tedbirleri aldığını ifade etti. Tiryaki, "Öğrencilerimizin emeklerinin karşılığını en iyi şekilde alabilmeleri için tüm kurumlarımızla koordinasyon içerisinde çalışıyoruz. Sınav günü güvenlikten ulaşıma, okul çevrelerindeki düzenlemelerden acil durum planlarına kadar tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Amacımız, öğrencilerimizin dikkatlerini dağıtacak hiçbir olumsuzluğa fırsat vermeden sınavlarını en sağlıklı ortamda gerçekleştirmelerini sağlamaktır" dedi.
ÖĞRENCİLERE BAŞARI MESAJI
LGS'ye girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen Tiryaki, "Gençlerimizin kendilerine güvenmelerini ve sınava sakin bir şekilde odaklanmalarını istiyoruz. Bu süreçte gösterdikleri emek ve gayretin karşılığını alacaklarına inanıyorum. Tüm öğrencilerimize ve ailelerine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.



